Kollmann

El - Hybrid biler

læse mere

Om El - Hybrid biler

Dit kørselsbehov er et af de afgørende parametre, du skal kigge på, når du skal finde den rette bil. Så start med at gør dig klart, hvor meget og hvordan du forventer at komme til at køre i din kommende bil – både på den korte bane, men også på den lidt længere bane.

1. Bedre brændstoføkonomi og motorer, der supplerer hinanden
Plug-in hybridbiler kan køre på både el og benzin/diesel. Husker du at køre på el så ofte, du kan, får bilen en større rækkevidde, og skal ikke tankes med benzin/diesel lige så tit. Plug-in hybridkørsel kan derfor være en fordel for din pengepung.

2. Behagelig og lydsvag køreoplevelse
Hybridbiler er mere lydsvage end fossilbiler, netop fordi de kan køre på el. Det bidrager til en langt mere behagelig køreoplevelse både for dig og dine omgivelser.

3. Høj gensalgsværdi
Beslutter du dig en dag for at skifte din plug-in hybrid ud med en anden model eller et andet mærke, så er det i høj grad en fordel, at hybridbiler er så populære, som de er. Udbud og efterspørgsel spiller en stor rolle her, og mange forbrugere er simpelthen villige til at betale mere for brugte hybridbiler end for biler, der udelukkende kører på fossilt brændstof. Din plug-in hybrid har derfor en høj gensalgsværdi – såfremt du har passet godt på den, naturligvis. 

Derudover holder en plug-in hybridbil også sin værdi i lang tid, fordi den ofte er udstyret med en nyere teknologi.


Er du stadig ikke sikker på, hvilken bil du skal vælge? Hvis du har brug for personlig rådgivning til at vælge, hvilken bil du skal købe, står vores forhandlere altid klar til at hjælpe.

Tag kontakt